annemarievermeer

annemarievermeer

richtingevenwicht

In een scheidingstraject signaleer ik vaak onbalans. Tussen de scheidende partners is een verschil in emotie, in acceptatie van de scheiding of in bekendheid met de financiën. Dit maakt dat de scheidende partners ieder op een ander niveau in het gesprek zitten.

Juist bij een echtscheiding vind ik het belangrijk dat de partners in evenwicht zijn. Dat geeft een goede basis voor het maken van passende afspraken. Ik wil in een scheidingstraject met advies en begeleiding bijdragen richting evenwicht. Ik combineer daarbij aandacht voor de persoon met een zakelijke focus.

drijfveer

Persoonlijk breng ik graag balans in een scheidingstraject. Ik stem af op de persoon die mij heeft ingeschakeld en probeer me in te leven in zijn of haar specifieke situatie. Als ik weet wat werkelijk belangrijk voor iemand is, kan ik gericht op zoek naar oplossingen.

Mijn drijfveer is om mensen verder te helpen. Als partners besluiten uit elkaar te gaan, geeft deze beslissing eerst veel onzekerheid en vragen. Ik geef graag richting, met duidelijke informatie en eerlijke adviezen.

achtergrond

In de 12,5 jaar dat ik bij banken heb gewerkt is de basis gelegd voor de financiële kant van het advies. Eerst heb ik als Financieel Planner bij Fortis Bank kennisgemaakt met maatwerk advies. Dit heb ik vervolgens verder verdiept in de jaren bij Van Lanschot Bankiers. Als Private Banker kwam ik veel in aanraking met DGA’s en vrije beroepsbeoefenaren.

Vanaf 2006 ligt voor mij de focus op advies en begeleiding bij scheiding. Juist bij scheiding is veel aandacht nodig voor de persoon, de situatie en de belangen. Dit geeft een andere dimensie aan het advies en maakt dat mijn ‘beroepshart’ ligt bij scheidingsadvies.

De basisopleiding mediation in 2018/2019 heeft relevante kennis toegevoegd over conflicten en interventietechnieken en is dagelijks toepasbaar in mijn werk.

LinkedIn geeft meer informatie over mijn zakelijke achtergrond

MfN

Als mediator sta ik ingeschreven in het MfN-register. Dit is een onafhankelijk en erkend kwaliteitsregister.

MFN-register

CFP® 

Sinds 1998 ben ik (gecertificeerd) financieel planner. Het CFP® keurmerk geeft duidelijkheid over deskundigheid, integriteit en praktijkervaring. Hierdoor kunnen klanten vertrouwen op objectief, passend en toekomstbestendig advies dat hen werkelijk verder helpt. 

logo-footer