Review

Review 1024 682 Annemarie

31 mei 2022

Review

Na afronding van een mediation ontving ik een mooie terugkoppeling. Ik herken me in de combinatie van een zakelijke benadering met oog voor de menselijke details. 

De ondernemer schreef: “Annemarie is een erg prettige vrouw in de communicatie. Ze is zakelijk genoeg om de dingen goed te bespreken en niet te zakelijk om geen oog te hebben voor de menselijke en gevoelige details. Ik heb mij steeds op mijn gemak gevoeld en altijd het gevoel gehad gehoord te worden.”

En van de partner: “Je bent een echte professional. Invoelend en respectvol. Je bent vakkundig en bent in staat om complexe zaken op een eenvoudige en begrijpelijke wijze uit te leggen. Je bent betrouwbaar en integer.”

Zelf vond ik het een hele prettige samenwerking met deze mensen. Vooral omdat ze het goed met en voor elkaar wilden regelen. Dat biedt zoveel meer mogelijkheden om tot goede, passende afspraken te komen!